Hulp nodig?
Hulp nodig?

Doe jij wel eens wat verkeerd? Jaren terug legde ik mijn lat zo hoog en was ik dusdanig perfectionistisch en onzeker dat als ik iets fout deed het aan niemand durfde te vertellen. Tegenwoordig ben ik mij bewust dat fouten maken erbij hoort en als je er van leert het helemaal niet erg is. Overigens kan ineens meer fouten maken ook een alarmbel zijn wanneer je overbelast (aan het raken) bent. Dan is een stapje terug doen wel zo verstandig.

Vorige week had ik zo’n wasdag dat ik huphup al mijn wassen lekker achter elkaar door kon draaien. Bij het uit de machine halen van mijn witte was werd ik echter verrast met een zachtroze was…. Er was van de vorige was een steenroze polo van mijn man blijven hangen aan de bovenkant van de trommel. En in de huphup flow had ik totaal niet gecheckt of alle shirts eruit waren. Gelukkig heb ik een hele lieve man en reageerde hij mild op zijn roze witte t shirts en onderbroeken. Hij doet ze alleen niet meer aan ;-). Dit ongelukje inspireerde mij om deze blog te schrijven. 🙂

Maak jij wel eens een fout? En mag dit van jezelf? Het ligt ook absoluut aan je omgeving in hoeverre je jezelf toe kunt staan fouten te maken. Misschien ben je zo opgevoed dat je altijd het gevoel had te kort te schieten. Of was en ben je nog steeds op zoek naar erkenning van je ouders omdat je het gevoel hebt het nooit goed te kunnen doen?

Graag zou ik daar eens met je over doorpraten. Gewoon in alle ontspannenheid in een sfeer waarbij jij jij mag zijn. Waar jij jouw verhaal kunt doen en we samen eens kunnen kijken naar jouw behoeften.

Want als één gekleurd t-shirt een hele was kan laten kleuren hoe zou dat zijn als je zelf ontdekt wat jouw kleur is zonder als die ballast. Hoe mooi is het als jij zonder het constante gevoel van tekortschieten lichter  en zekerder je kleur kunt delen in je omgeving?

Vanuit de Totalbalance methode kan ik je helpen om te zijn wie je bent. Je zult ontdekken dat door naar binnen te kijken in je eigen hart je (on)bewuste belemmeringen aan kunt gaan en ze kunnen verdwijnen. Ik sta klaar om jou hiermee te helpen zodat je het niet alleen hoeft te doen. Jouw kleur zal sterker zichtbaar worden.

Graag help ik jou vanuit mijn visie dat er een SuperJij vol zelfvertrouwen in je schuilt om jouw kleur te ontdekken en/of te verdiepen. En jij je omgeving gaat kleuren met jouw kleur waarbij meer zekerheid, vreugde, vrijheid en vrede je deel zullen zijn.

Wil je deze uitdaging aangaan dan nodig ik je uit voor gratis kennismakingsgesprek! Je kunt contact opnemen door mij een mail te sturen via info@superjij.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram