Hulp nodig?
Hulp nodig?

Total balance

Vanuit de Totalbalance methode gaan we kijken naar wie je was, wie je nu bent en wie je wilt zijn. Het is gebaseerd op counseling en pastorale coaching. 

Wie je was

Als kind had je vast al dromen en interesses. Onderweg in je leven ben je ze misschien verloren. Gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden hebben je gevormd en belemmeren je nu om te zijn wie je diep van binnen bent. Op een creatieve manier kunnen we hiermee aan de slag. Door middel van (abstracte) tekeningen gaan we je verleden visualiseren. Door het tekenen werken je rechterhersenhelft (gevoel) en je linker hersenhelft (je verstand) samen en worden er nieuwe neurologische banen gelegd. Deze zijn nodig om emoties en misschien weggestopte herinneringen ruimte te geven om naar boven te komen. Op deze manier kun je ze verwerken. Het is belangrijk je emoties de ruimte te geven.
wie je was total balance coaching

Wie je bent

Als je verleden is verwerkt ontstaat er meer ruimte voor liefde en energie in je hart en gaan we kijken naar wie je nu bent. Ik maak hiervoor gebruik van een energieanalyse, een liefdestalen test en een ingekorte DISC test. Op deze manier krijgen we in beeld wie je bent en wat voor jou belangrijk is om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Dit helpt je met het maken van keuzes waardoor jij beter tot je recht komt en jij je talenten en passies in kunt zetten. Vanuit je eigen unieke drijfveren kun je het roer van je leven weer goed in je handen nemen en de koers kunt gaan varen die jij wilt.
wie je bent total balance coaching

Wie je wilt worden

Door het toepassen van wat je hebt ontdekt vanuit de eerdere gesprekken en processen gaan we verder met een persoonlijke planning. Deze is gebaseerd op de thema’s geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Door hierover bewust na te denken kun je de voor jou benodigde veranderingen aanbrengen in je dagelijks leven. Je gaat nu daadwerkelijk vorm geven aan je leven om het beste uit jezelf te halen. Je gaat jouw SuperJij een concrete plek geven in je leven. Want jij bent bestemd om te stralen en te schitteren!
wie je wilt worden total balance coaching

Zelftest: Ben jij in balans?

Wil je alvast testen in hoeverre je in balans bent? Download dan hier de balanstest en krijg inzicht in de gebieden van je leven die meer of minder in balans zijn en waar de stress vandaan komt.
Wat is je hulpvraag?
Te laag zelfbeeld
Wil je meer zelfvertrouwen?
Wil je meer je eigen koers varen?
Wil je meer je grenzen aangeven?
Wil je meer zicht op wie je bent?
Wil je jouw talenten beter benutten?

De Total Balance methode

Wil je weten of de methode iets voor je is? Kijk dan naar het volgende filmpje of download de Total Balance zelftest.
Download de Total Balance zelftest

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contact opnemen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram