Hulp nodig?
Hulp nodig?

Van een moeilijke periode tot coach van Super Jij

Bang om de balans te verliezen - persoonlijke groei

Over mij
Hoi, mijn naam is Irovana Geuze. Omdat het fijn is om te weten wie je voor je hebt, vertel ik je graag iets over mijzelf. Ik ben getrouwd met Peter en heb een studerende bonuszoon van 21 jaar. Op wie ik overigens erg trots ben. Verder houd ik van Jezus, de buitenlucht, wandelen en fietsen. Ik kan intens genieten van de dieren en bloemetjes. Ook houd ik van kennis vergaren door het lezen van een goed boek, een mooie film en lekker eten. Af en toe creatief bezig zijn en gezelligheid. Kortom, best veel.

In mijn jeugd was ik een spontaan sociaal kind. Ook toen hield ik van buiten zijn, spelen, sporten, creatief bezig zijn en avontuur. Ik kon het me aantrekken als iemand werd buitengesloten. Als iemand een ander veroordeelde raakte me dat diep. Ik vond altijd dat er een oorzaak was voor iemand zijn gedrag. Als het ware keek ik (al) verder. Helaas ben ik niet in de gelegenheid geweest om hierin verder te leren en gaan werken. Op latere leeftijd heb ik deze keuze gelukkig alsnog kunnen maken. Door gezondheidsperikelen moest ik hier echter weer mee stoppen. Uiteindelijk belandde ik in een flinke burn-out.
Door rust, gesprekken en veel naar binnen kijken leerde ik mezelf beter kennen. Ik ontdekte dat angst, twijfel en onzekerheid me in hun greep hadden. Door allerlei processen en me te verdiepen in mijn identiteit ontstonden er meer begrip en waardering voor mijzelf. Ook kreeg ik oog voor mijn hooggevoeligheid waardoor ik meer rust en hersteltijd nodig heb.

Inmiddels heb ik een opleiding kunnen doen en trots als ik ben, mijn eigen praktijk als christencoach geopend.
In mijn leven heb ik veel te maken gehad met fysieke pijn, rouw, verdriet en teleurstellingen. Ook eenzaamheid en faalangst waren erbij. De emotionele verwerkingen, inzichten en zien van de groei en parels in de moeilijke perioden hebben mij naar meer energie, ontspanning, vrede en vreugde gebracht.

Jij bent waardevol

Vanuit de levenskunst die ik heb opgedaan en de kennis die ik heb verworven loop ik graag een poosje met je mee. Vanuit mijn kernwaarden in verbinding veiligheid te bieden, groei te bevorderen, liefde, leven en vreugde te delen.
profiel irovana super jij christencoach

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contact opnemen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram