Hulp nodig?
Hulp nodig?

Van een moeilijke periode tot coach van Super Jij

Bang om de balans te verliezen - persoonlijke groei

Hoi, mijn naam is Irovana Geuze. Omdat het fijn is om te weten wie je voor je hebt, vertel ik je graag iets over mijzelf.

In mijn jeugd was ik een spontaan sociaal kind. Ik hield van buiten spelen, sporten, creatief bezig zijn en avontuur. Op sociaal vlak kon ik het me aantrekken als iemand werd buitengesloten en één ding dat mij konden raken was als iemand een oordeel velde over iemand anders. Ik vond altijd dat er een oorzaak was voor iemand zijn gedrag. Als het ware keek ik verder. Door omstandigheden heb ik toen niet de gelegenheid gehad om hierin verder te leren en gaan werken. Op latere leeftijd heb ik deze keuze gelukkig alsnog kunnen maken. Helaas moest ik hier door gezondheidsperikelen weer mee stoppen. Ik raakte uiteindelijk in een flinke burn-out.


Door de rust en door veel naar binnen te kijken kwam ik meer en meer over mezelf te weten. Begon ik mezelf beter te begrijpen en ben ik mezelf meer gaan zien hoe ik ben gemaakt. Het proces van persoonlijke ontwikkeling blijft echter gaande. Door boeken lezen, studie, intervisie, verplichte studiedag vanuit het netwerk blijf ik in beweging en groei ik door.
Inmiddels ben ik trots dat ik mijn eigen praktijk als christencoach heb geopend. Ik begeleid van uit mijn hart vrouwen die last hebben van onzekerheid, meer vanuit hun eigen waarde willen leven en grip willen op hun leven. Ze leren hiervoor ook hun verantwoordelijkheid te dragen door een bewustzijn van persoonlijk leiderschap. Op deze manier staan zij sterker in hun schoenen staan en kunnen zij stralen en schitteren op de plek waar ze zijn. Op een laagdrempelige manier zet ik creativiteit in, iets dat heel goed werkt voor het brein en ook nog eens leuk is.

Het traject is gefundeerd op een methode waarbij we kijken naar de dromen en wensen uit de kindertijd, worden emoties verwerkt en is er aandacht voor reparatie van energielekken. Door het onderzoeken van de vaardigheden, de persoonlijkheid en de kernwaarden worden levensgebieden in balans gebracht. Uiteindelijk worden er meetbare doelen gesteld die gestaafd zijn op de thema’s liefhebben, geloven, groeien, genieten en gezond leven waar de coachee zelf mee verder kan. Door het volgende van de studie heb ik ervaren hoe waardevol en gedegen deze methode is. Dat ik dit mag doen vanuit Gods liefde maakt het voor mij af.
De pijn, verdriet en teleurstellingen omdat ik mijn dromen niet kon realiseren heb ik verwerkt. Ik heb ook geleerd dat dit bij het leven hoort, alleen hoe ga je er mee om? De verwerking en inzichten hebben mij meer energie en vreugde gegeven. Graag help ik jou verder vanuit mijn ervaring en kennis in het verwerken van dat wat je vasthoudt, het ontdekken van jezelf zodat er meer liefde en vreugde gaat stromen. Je meer zelfvertrouwen ervaart waardoor het stralen en schitteren als vanzelf zullen gaan. Je bent namelijk gemaakt naar Gods evenbeeld en Hij heeft ontelbaar goede gedachten over jou!

Graag begeleid ik jou vanuit mijn kernwaarden; in verbinding veiligheid te willen bieden, groei en leiderschap te bevorderen, liefde en leven te bieden. Vanuit deze waarden loop ik graag een poosje met je mee.

Jij bent waardevol


Omdat ik heb ontdekt hoe waardevol het is om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken, ook in je gebreken, en hoe fijn het is om jezelf te kennen, wil ik jou daar graag bij helpen.

Misschien kijk jij er wel anders tegenaan, twijfel je of weet je niet goed of het geloof een rol speelt in je leven speelt. Misschien is je beeld van God wel negatief? Het maakt niet uit, je bent welkom.
profiel irovana super jij christencoach

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contact opnemen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram