Hulp nodig?
Hulp nodig?

Van een moeilijke periode tot coach van Super Jij

Bang om de balans te verliezen - persoonlijke groei

Hoi, mijn naam is Irovana Geuze. Omdat het fijn is om te weten wie je voor je hebt, vertel ik je graag iets over mijzelf.
In mijn jeugd was ik een spontaan sociaal kind. Een van de dingen die mij konden raken was als iemand een oordeel velde over iemand anders. Ik vond altijd dat er een oorzaak was voor iemand zijn gedrag. Als het ware keek ik verder. Door omstandigheden heb ik niet de gelegenheid gehad om in de sociale sector te gaan werken. Op latere leeftijd heb ik deze keuze gelukkig alsnog kunnen maken. Helaas moest ik hier door gezondheidsperikelen mee stoppen. Ik raakte in een burn-out en door alles heen kwam ik meer en meer over mezelf te weten.

Daar mijn gezondheid niet altijd mee zat, en ik bang was om de balans te verliezen, heb ik lange tijd van alles onder controle willen houden. Door de tijd heen heb ik mezelf beter leren kennen, ben ik mezelf meer ben gaan liefhebben waardoor ik meer vertrouwen kreeg en de controle heb leren loslaten. Het proces van persoonlijke ontwikkeling gaat echter nog steeds verder. Door de groei en bloei processen van mijn leven blijf ik in beweging en groei ik door.

Een aantal jaar geleden kwam ik tijdens de gesprekken met een jobcoach erachter dat mijn kinderwens om mensen te willen helpen die vastzitten, nog steeds aanwezig was. Het bleek dat een begin en een einde van een begeleidingstraject voor mij belangrijk waren. Als het ware een methode waarbij ik mijn eigen invulling zou mogen geven leek mij ideaal. De Totalbalance methode is voor mij passend. De holistische inslag, een stukje (laagdrempelige) creativiteit en de persoonlijkheidstests waren voor mij elementen die het compleet maken. Ook dat ik dit mag doen vanuit Gods liefde maakt het voor mij af. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook de werking van de methode ervaren.

De pijn, verdriet en teleurstellingen omdat ik mijn dromen niet kon realiseren heb ik verwerkt. Ik heb ook geleerd dat dit bij het leven hoort, alleen hoe ga je er mee om? De verwerking en inzichten hebben mij meer energie en vreugde gegeven. Graag help ik jou verder vanuit mijn ervaring en kennis in het krijgen van een betere relatie met jezelf en anderen, meer liefde voor jezelf, meer zelfvertrouwen, het zoeken naar (beter) passend werk, het verminderen van faalangst.

Mijn kernwaarden zijn in verbinding veiligheid te willen bieden, groei te bevorderen, liefde en leven te bieden. Vanuit deze waarden loop ik graag een poosje met je mee om met jou, jouw plek in het leven te vinden!

Jij bent waardevol


Omdat ik heb ontdekt hoe waardevol het is om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken, ook in je gebreken, en hoe fijn het is om jezelf te kennen, wil ik jou daar graag bij helpen.

Misschien kijk jij er wel anders tegenaan, twijfel je of weet je niet goed of het geloof een rol speelt in je leven speelt. Misschien is je beeld van God wel negatief? Het maakt niet uit, je bent welkom.
profiel irovana super jij christencoach

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contact opnemen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram