Hulp nodig?
Hulp nodig?

Hoe kom ik van mijn rugzak af?

31/08/2021

Vanuit mijn coaching help ik je graag om overzicht te krijgen over de inhoud van jouw rugzak en kan ik je helpen deze lichter te maken. Je zult dan met een lichter en vrolijker hart naar je toekomst kunnen kijken.

Gistermiddag had ik met het boodschappen doen zomaar een gezellig kletspraatje met een onbekende dame over de zin en onzin van een grote handtas. Het gesprek kwam zo op onze mannen en dat zij er grote moeite mee hebben. Mijn man heeft het soms over de ‘kelders’ van mijn handtas en wil absoluut niet het risico lopen iets te moeten pakken of zoeken. Al vind ik zelf mijn tas niet zo groot.

Een grote handtas is altijd handig om iets extra’s of een onverwachte boodschap in te doen. Je kunt het zelf wel verzinnen. De tas kan echter ook heel zwaar worden, maar dat neem ik dan voor lief.

Hoe zit het met jou? Draag jij een leuke handtas die je kunt dragen of is het een rugzak geworden die zwaar weegt en waar van alles in zit? Durf jij nog naar de inhoud te kijken of overzie je het niet meer zo goed? Ben je misschien geneigd anderen te pleasen en ben je jezelf kwijt?

Dan nodig ik je uit om samen eens naar jouw rugzakinhoud te kijken. Ik wil graag naast je staan bij jouw besluiten wat er weg mag en je bijstaan in de confrontatie en verwerking van emoties. Graag laat ik er mijn licht over schijnen maar ook het grote Licht van Jezus liefde zal er bij zijn. Samen sta je sterk. Het is naast het praten met God ook fijn om fysiek met iemand te praten en te sparren. Samen zullen we juichen als je ballast is opgeruimd. De vrede en vreugde zullen toenemen waardoor (zelf)vertrouwen groeit. Een mooie toekomst wordt ook zichtbaar voor jou.

Voor nu heb ik drie tips voor je:

  • Leg je lat iets lager
  • Neem in ieder geval een half uurtje per dag voor jezelf! Drink heel bewust een kopje thee of maak een lekkere gezonde lunch voor jezelf
  • Adem eens drie keer flink in en adem zo langzaam mogelijk uit (Hoelang doe jij er het langst over?)

Ik zie je graag als jij besluit om naar de inhoud van je rugzak te willen kijken. Bel gerust voor meer informatie of stuur een mail naar info@superjij.nl

Liefs!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram